de Tweelingcoach

Coaching

vragen over opvoeden tweeling

Je hebt geen idee hoe lang je dit zo nog vol gaat houden en hoopt elke dag dat het de volgende dag beter gaat.

Uitgeput plof je aan het einde van de dag op de bank. “Hè  hè, eindelijk rust.” Blij dat de dag er weer opzit. Eindelijk slapen ze. Eigenlijk moet je van jezelf nog even sporten, nog wat mails wegwerken of een gezellige avond met je lief hebben, maar je zou niet weten waar je de energie nog vandaan moet halen. Doelloos zet je maar weer een aflevering aan van je favoriete serie. Even ontsnappen aan de waan van de dag. 

Wat nou als ik zeg dat het niet zo hoeft te gaan? 

Hoe zou het zijn als je aan het einde van de dag nog energie hebt? Voor leuke dingen (wat is dat voor jou?), tijd voor jezelf, tijd voor je partner? Om eens echt een goed gesprek met elkaar te voeren of voor wat ‘je ne sais quoi’ 😉

Stel je eens voor wat het zou doen voor jouw leven als je lekkerder in je vel zit, meer energie hebt, voldoende tijd hebt voor alles en een stuk relaxter door het leven gaat. Hoe zou dat zijn? Bedenk eens wat je allemaal kan doen met meer energie en tijd. The sky is the limit! En bedenk ook: wat zou het doen met het leven van de mensen om jou heen? Beginnende met het leven van jouw kinderen. Hoeveel leuker is hun leven met een mama die echt geniet, plezier maakt en op een positieve manier kan opvoeden?

Dit is echt geen utopie! Ook jij kan dit voor elkaar krijgen. Alles valt en staat met jouw eigen energie en de rust in huis. Van vechten en strugglen naar rust en plezier. Hoe klinkt dat?

Stop met hopen dat de volgende dag beter gaat en ga weer echt leven! Een leven dat bestaat uit:

Mijn coaching is speciaal voor tweelingmoeders. Met gerichte adviezen, tips en inzichten die werken met een tweeling in huis. 
Herken jij je helemaal in het bovenstaande en ben je geen tweelingmama, weet dat ook jij altijd welkom bent!

Met dit coachtraject gaan we vol voor het leven dat jij voor ogen hebt. De fijnste, leukste versie van jezelf worden. Voor jezelf én ook voor alle mensen die jij liefhebt.

De investering voor het traject bedraagt €792,- Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk.

Stop met vechten en strugglen. Ga voor rust, plezier en écht leven!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TWEELINGCOACH​

Ervaringen van andere tweelingouders​

Zeg jij JA tegen jezelf?

Via onderstaand formulier kan je contact met me opnemen voor meer informatie of mijn beschikbaarheid checken. Ik reageer altijd binnen 48 uur. Wil je sneller contact: Stuur me dan even een WhatsAppje op 
06-14585281 of bel me op.

Op naar jouw fijnste leven! Vol genieten, plezier en harmonie. 

Twijfel je of het traject iets voor jou is, maar loopt je wel tegen dingen aan of heb je vragen, plan dan een gratis Spar sessie is. Voor al jouw vragen over het drukke leven met een tweeling. 

Een keertje sparren? Vul het contactformulier in of stuur me een WhatsApp bericht en ik neem z.s.m. contact met je op om een spar sessie te plannen.