de Tweelingcoach

In 3 stappen meer energie voor jouw drukke leven met tweeling

Gratis webinar

tips voor meer energie

Wat zou jij doen met meer energie?

Alles valt en staat met jouw energie niveau. De dagen dat je uitgerust bent en bijna bruist van de energie zijn super. De kindjes luisteren beter, jullie maken meer plezier samen, je kan meer gedaan krijgen. Op de dagen dat we uitgerust zijn, voelen we ons vaak echt in controll. En dat is zo’n lekker gevoel. Het gevoel dat je alles aan kan!

En dat niet alleen.. Met een volle batterij is het ook makkelijker om kalm te reageren als jouw kinderen even moeilijk doen. Met een volle batterij vreten die lastige buien zoveel minder energie. Met een volle batterij kan jij jouw kinderen écht geven wat ze nodig hebben als ze moeilijk doen. Maar eigenlijk doen ze niet moeilijk, ze hebben het moeilijk. En als kinderen het moeilijk hebben, hebben ze maar één ding nodig. JOU! En wat heb jij nodig om er écht voor hen te kunnen zijn? Meer energie. 

In dit webinar geef ik je de drie stappen naar een leven met meer energie. Want naast het drukke leven dat je al had, heb je nu ook ineens een tweeling op te voeden. Hoe gewenst ook, die twee hebben je wereld aardig op zijn kop gezet.

Wat jij leert tijdens het gratis webinar:

Met als belangrijkste resultaat: weten hoe jij de beste versie van jezelf wordt. En niet alleen voor jezelf (dat vinden we maar egoïstisch). Besef: de beste versie van jezelf is de beste moeder voor jouw kinderen, de leukste vrouw voor jouw partner en de leukste jij voor iedereen om je heen. Alles gaat zoveel makkelijker met veel energie!

Donderdag 24 november om 13:00u
Dinsdag 29 november om 20:00u

Online, lekker op je lievelingsstoel met je favoriete drankje en snacks. Na deze workshop weet jij hoe je vanuit plezier en ontspanning jouw tweeling kan opvoeden tot eigen, unieke personen. Je weet hoe jij weer de leuke ouder wordt die je zo graag wilt zijn.

Aanmelden voor de workshop doe je hier!

Ken jij andere tweelingmama's die ook wel wat meer energie kunnen gebruiken? Laat hen dan ook mee doen met dit webinar.

Waar je me ook heel blij mee zou maken; deel op Facebook & Instagram dat je mee doet met dit webinar. Hoe meer mama's we kunnen helpen aan meer energie, hoe beter! Onwijs bedankt!