de Tweelingcoach

Ontspannen & positief de peuterpuberteit door

tweeling peuterpuberteit
tips peuterpuberteit tweeling

Twee peuters in huis.. Het is niet niks. Jullie tweeling verandert van lieve baby'tjes naar echte mensjes met een eigen wil en mening.

Die transformatie gaat hand in hand met typisch peutergedrag: Alles zelf willen doen, niet tot rede vatbaar zijn, strijd voeren, driftbuien en niet luisteren. Hoe blijf je op zulke momenten kalm?

Te veel tweelingouders ervaren de peuterfase als zwaar, uitputtend en kunnen niet wachten tot hun tweeling naar school gaat.

Tijdens deze cursus leer ik je alles over het gedrag van jouw peuters, hoe je er op een ontspannen manier mee omgaat en hoe je weer kan genieten van jouw rol als tweelingouder. Ervaar meer rust en plezier bij het opvoeden van jouw tweeling.

Van A tot Z leren omgaan met dat typisch peutergedrag van jouw tweeling. In 5 modules leer ik jou:

Deze online cursus over de peuterpuberteit is speciaal ontwikkeld voor tweelingouders. Met gerichte adviezen, tips en inzichten die werken met een tweeling in huis. Niet alleen om door die pittige peuterfase te komen, maar ook om een fijne, ontspannen basis te leggen voor het opvoeden en opgroeien van jouw tweeling tot eigen, unieke personen.

Wat krijg je allemaal?

Dit is de basis voor het opvoeden & opgroeien van jouw tweeling, waar je nog jaren profijt van zult hebben!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE ONLINE CURSUS

Ervaringen van andere tweelingouders​

Ben jij er klaar voor om voor eens en altijd te stoppen met strijd voeren?

Laat je gegevens achter in het contactformulier onderaan deze pagina en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Nog sneller beginnen? Stuur me een berichtje via WhatsApp op
06-14585281. Ik vertel je dan alles over de cursus en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk kan starten. 

tips voor meer energie

Veelgestelde vragen over de cursus

Je kan op elk moment starten. Na aanmelden en betaling ontvang je binnen twee werkdagen toegang tot de tweeling academie.

De video’s van een les duren ongeveer een half uur. Daarnaast ga je ook aan de slag met opdrachten en oefeningen. Jij bepaalt hoe en wanneer je de lessen volgt. 

Goede vraag! Plan elke week 1 uur in je agenda voor de lessen en oefeningen. Dit voelt misschien als teveel, maar bedenk hoeveel tijd (en energie) het je oplevert als je niet meer om alles strijd hoeft te voeren, 10 keer hoeft te vragen en ruzies moet oplossen. 

Nee, je kan de cursus ook alleen volgen. Volgt je partner jouw goede voorbeeld vast snel 😉

Natuurlijk kan je nog mee doen. De vraag is even of de cursus je dan gaat brengen waar je naar zoekt. Stuur me even een mailtje: paulien@detweelingcoach.nl en we bellen er over!