de Tweelingcoach

Yes, je wilt gaan starten met de cursus Ontspannen & positief de peuterpuberteit door!

tweeling peuterpuberteit
tips peuterpuberteit tweeling

Vul het formulier hieronder in, betaal de contributatie voor 6 maanden direct met iDEAL.

Aan het einde van de looptijd hebben we contact over het wel of niet verlengen van de cursus.

Totaal: € -

Van A tot Z leren omgaan met dat typisch peutergedrag van jouw tweeling. In 5 modules leer ik jou:

Deze online cursus over de peuterpuberteit is speciaal ontwikkeld voor tweelingouders. Met gerichte adviezen, tips en inzichten die werken met een tweeling in huis. Niet alleen om door die pittige peuterfase te komen, maar ook om een fijne, ontspannen basis te leggen voor het opvoeden en opgroeien van jouw tweeling tot eigen, unieke personen.

Wat krijg je allemaal?

Dit is de basis voor het opvoeden & opgroeien van jouw tweeling, waar je nog jaren profijt van zult hebben!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE ONLINE CURSUS

Ervaringen van andere tweelingouders​

Veelgestelde vragen over de cursus

Je kan op elk moment starten. Na aanmelden en betaling ontvang je binnen twee werkdagen toegang tot de tweeling academie.

De video’s van een les duren ongeveer een half uur. Daarnaast ga je ook aan de slag met opdrachten en oefeningen. Jij bepaalt hoe en wanneer je de lessen volgt. 

Goede vraag! Plan elke week 1 uur in je agenda voor de lessen en oefeningen. Dit voelt misschien als teveel, maar bedenk hoeveel tijd (en energie) het je oplevert als je niet meer om alles strijd hoeft te voeren, 10 keer hoeft te vragen en ruzies moet oplossen. 

Nee, je kan de cursus ook alleen volgen. Volgt je partner jouw goede voorbeeld vast snel 😉

Natuurlijk kan je nog mee doen. De vraag is even of de cursus je dan gaat brengen waar je naar zoekt. Stuur me even een mailtje: paulien@detweelingcoach.nl en we bellen er over!

Uiteraard is dat mogelijk, de vraag is waarom je dat zou willen missen. De WhatsApp groep zorgt er juist voor dat je in contact komt met andere tweelingouders in dezelfde fase. Je kan je vragen stellen, ervaringen & uitdagingen delen, tips ontvangen en je ontvangt extra coaching via de groep. 

De eerste termijn betaal je nu via iDeal. Alle maanden daarna betaal je iedere maand via iDEAL of overboeking. Hiervoor ontvang je maandelijks een factuur per e-mail.

Zodra je wilt stoppen met de cursus, mail je naar paulien@detweelingcoach.nl en stopt het membership. 

Voor de Q&A sessies gebruiken we Zoom. Heb je een vraag, dan stel je hem live in de meeting. Ik beantwoord zo alle vragen. Het leukste is natuurlijk als je jouw camera aan hebt staan. Is dat toch een beetje te confronterend, dan laat je hem uit en stel je jouw vraag via de chat.

Elke maand hebben we een live Q&A sessie op donderdag om 20:00u.

De workshops die bij de cursus horen gaan over allerlei onderwerpen. Uiteraard worden er workshops gegeven over de peuterpuberteit, maar ook over opvoeding, zelfzorg en de ontwikkeling van tweelingen.

De online workshops doen we via een webinartool. Hiervan ontvang je ter zijne tijd een e-mail met link naar de workshop.